Träningsdagboken

COACHING & DRÖMMAR

 

Har du mål och ambitioner som du vill uppnå tillsammans emd din häst/hund? Jag coachar dig i dina tävlingsambitioner eller mot andra mål och drömmar. Kanske vill du ut och tävla och är angelägen om att det skall bli riktigt bra? En lustfylld upplevelse. Kanske har du ramlat av och drömmer om att få rida igen?

Träningsdagboken

 

Tillsammans med duktiga kollegor som utgår från vetenskap och beprövade metoder arbetar jag på att utveckla en träningsdagbok för häst och en för hund.

 

Det skall vara enkelt att följa sin och sin hästs/hunds utveckling Träningsdagboken kommer att ge er verktyg att nå era mål vare sig ni siktar mot eliten eller vill ha en bra grund för vardagsträning.

 

Inom häst riktar den sig till alla grenar och inom hund främst agility och tävlingslydnad.

 

Fokus ligger på personlig utveckling hos dig som tränare och hur ni kan hitta ett träningssätt som ger hållbarhet, glädje och framgång med utgångspunkt i era mål och ambitioner.

 

Eftersom jag gläds när andra lyckas så är min abbition att en del av intäkterna från boken skall gå till en fond och ge ekonomiska möjligheter för de som inte riktigt har råd med regelbunden träning men har ambition och vilja.

FRISKT HÄSTLIV & TRÄNING

 

Genom att uppskatta hästens intentioner och se styrkor når vi de där extra dimensionerna av samvaron med hästarna. Jag utgår från moderna inlärningsteorier och forskning om hästens kognition, biomekanik och träning. Jag tar även i viss mån emot hästar/unghästar för inridning och träning

TÖLT IN FREEDOM

 

 

Vilken islandshästryttare drömmer inte om att tölta fram på en vacker skogsväg helt i frihet? Min dröm är att du ska få uppleva det. Med frihetsdressyr och modern inlärning som utgångspunkt hjälper jag dig och din islandshäst att utveckla tölt i frihet både från marken och uppsuttet. Du kan också dansa fyrtakt med din islandshäst.

HEMSIDA & KOMMUNIKATION

 

Behöver du en enklare hemsida men har inte riktigt tid och kunskap att göra den själv? Jag hjälper dig som vill har en enklare hemsida till en mindre kostnad. Behöver du en logotype eller grafisk profil sköter jag kontakterna och ser till att du får rätt uppdragstagare för just din profil.

Copyright © All Rights Reserved

ADRESS

Ödenäs Örsbråten 535

441 95 Alingsås

Sweden

 

+46 (708)84 11 23

info@annafrisk.com

SOCIALA MEDIER

Följ mig på Facebook, sidan Friskt hästliv och Tölt in Freedom. Tipsa gärna om hemsidan och dela mina inlägg.